Workshop-ul privind ”Prezentarea tehnologiilor de creștere a speciilor de pești de cultură pretabile canalelor de irigații”

În data de 31 mai 2022, a avut loc la sediul I.C.D.E.A.P.A. Galați workshop-ul privind ”Prezentarea tehnologiilor de creștere a speciilor de pești de cultură pretabile canalelor de irigații” din cadrul proiectului sectorial de cercetare științifică intitulat ”Cercetări privind elaborarea de sisteme tehnologice și tehnologii pentru dezvoltarea acvaculturii în canalele de irigații” – A.D.E.R. 14.1.2 care s-a derulat în perioada 2019-2022, în cadrul Planului sectorial A.D.E.R. 2020 derulat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

A prezentat CS III dr. ing. Nistor Veta și ACS dr. ing. Sîrbu Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.