Târgul de Transfer Tehnologic UDJG 2022

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a organizat Târgul de Transfer Tehnologic UDJG 2022, în data de 25 octombrie 2022, la sediul central.

ICDEAPA Galați a fost prezentă cu un stand unde s-au prezentat realizările și oferta laboratoarelor din componența institutului iar în cadrul secțiunii interactive desfășurate în Sala Senatului a fost susținută o expunere intitulată „Oferta Cercetării ICDEAPA Galați” de către ACS ing. Elena Sîrbu.

Evenimentul s-a derulat în acord cu obiectivele de realizare a proiectului de dezvoltare instituțională Susținerea cercetării de excelență în activitatea CDI din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – CEREX UDJG 2022, contract CNFIS-FDI-2022-0205.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.