Târg Pescăresc de Toamnă, 5-8 noiembrie 2022

În perioada 5-8 noiembrie 2022, bucureștenii sunt așteptați în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Bdul. Carol I, nr. 2-4, pentru a se bucura timp de patru zile, de specificul activităților și obiceiurilor din Delta Dunării, în cadrul Târgului Pescăresc.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură (ICDEAPA) Galați va fi prezent în sectorul destinat cercetării.

Târgul va avea standuri dedicate producătorilor iar vizitatorii vor avea ocazia să aleagă nu doar preparate proaspăt gătite, ci și o gamă largă de produse cu pește.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale continuă prin acest târg campania de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimente de calitate obținute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.