Simpozion omagial SCDA Brăila (1954-2024) – 70 de ani de cercetare pentru bunăstare.

Miercuri 5 iunie 2024 a avut loc la Centrul de Conferințe al SCDA Brăila un Simpozion omagial SCDA Brăila (1954-2024) – 70 de ani de cercetare pentru bunăstare, Sesiunea de postere – Lucrări științifice ale studenților, masteranzilor și doctoranzilor brăileni și Târgul de Agricultură- Produs în Brăila.

La Sesiunea de postere a participat din partea ICDEAPA Galați dl ing. Mitică ROMAN cu Studiul privind comportarea unor soiuri și hibrizi de grâu de toamnă în condițiile pedoclimatice oferite de Insula Mare a Brăilei.

Cu prilejul împlinirii a 70 de ani din partea ICDEAPA Galați, dl CSII conf. univ. dr. ing. Floricel Maricel DIMA, director general, a oferit o Diplomă de excelență și un trofeu.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai A.S.A.S., ai mediului academic și universitar precum și cercetători din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.