Sesiunea publică de prezentare a propunerii de capitol REPowerEU

Vineri 24 martie 2023 a avut loc Sesiunea publică de prezentare a propunerii de capitol REPowerEU unde un punct l-a constituit Investiția 1.a – Proiect pilot în energie verde și managementul eficient al apei, beneficiar fiind Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați.

Din partea ICDEAPA Galați a participat la sesiunea publică domnul CS III dr. ing. Floricel Maricel DIMA, director general.

Obiectivul proiectului îl constituie valorificarea resursei solare pentru producerea energiei electrice în sisteme fotovoltaice flotante și asigurarea unui management eficient al apei, în vederea derulării de cercetări privind impactul acestor tehnologii asupra florei și faunei acvatice, în particular asupra ihtiofaunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.