Săptămâna verde

În cadrul programului național Săptămâna verde, elevii Școlii Gimnaziale nr 33 Galați vor efectua vizite. Luni 22 aprilie 2024 sunt programați elevii claselor a V-A și VII-C însoțiți de profesoarele Enciu Cateluța și Oprea Elena. Miercuri 24 aprilie 2024, va veni rândul elevilor claselor a V-a B și VI-A însoțiți de profesoarele Cohal Carmen și Paraschiv Mihaela la vizită.

Elevii vor cunoaște activitățile specifice din cadrul laboratoarelor, vor vedea colecția peștilor fosilizați din cadrul institutului și vor putea vedea și pești din acvarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.