Rezultatele activității de cercetare și de dezvoltare. Stație pilot de cercetare dezvoltare pentru creșterea algelor

Vineri 10 noiembrie 2023 a avut loc la sediul ICDEAPA Galați un eveniment care a cuprins:

  • prezentarea Stației pilot de cercetare dezvoltare pentru creșterea algelor
  • prezentarea Rezultatelor activității de cercetare și de dezvoltare

La eveniment au participat invitații: CSI prof. univ. dr. Ioan Jelev – vicepreședinte al ASAS, drd. Cristian Mihael Leonov – subsecretar de stat în cadrul MADR, Marian Avram – președinte, director general ANPA, Gheorghe Văcaru – director general DGP – AM POPAM, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU – rectorul UGAL precum și invitați din partea FLAG Galați, reprezentanți ai firmelor implicate în proiect și cercetătorii ICDEAPA.

Stație pilot de cercetare dezvoltare pentru creșterea algelor

Obiectivul general al proiectului constă în cresterea contribuției Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați la dezvoltarea complexă, armonioasă și durabilă a acvaculturii în arealul național prin dezvoltarea unei noi tehnologii de cultivare, creștere și prelucrare a spirulinei în cadrul unei structuri noi create de tip PILOT.

Valoarea totală contractată : 2.056.464,99 lei
Valoarea totală eligibilă : 1.978.519,99 lei
Valoarea finanțării nerambursabile : 1.978.519,99 lei

Finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020,
cod SMIS 156499

Rezultatele activității de cercetare și de dezvoltare

Rezultatele activității de cercetare și de dezvoltare ale ICDEAPA Galați au fost prezentate de dl. CSIII conf. univ. dr. ing. Floricel-Maricel DIMA, director general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.