Regional Workshop: Technology innovation and market opportunities și PolFish 2022


Organizația pentru Dezvoltarea Pescuitului și Agriculturii în Europa (EUROFISH) împreună cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Polonia, Institutul Național de Cercetare a Pescuitului Marin (MIR) și cu Asociația Procesatorilor de Pește din Polonia au organizat workshopul regional Technology Innovation and Market Opportunities din Gdansk.

Scopul principal al reuniunii a fost acela de a oferi informații actualizate referitoare la piața peștelui din Uniunea Europeană, despre reglementările referitoare la ambalare și vânzare precum, și, informații legate de tehnologiile și certificări existente. Prin întâlnirea părților s-a dorit identificarea unor oportunități viabile de creare a unor rețele de colaborare la nivel local și regional.


Prezentările susținute în cadrul workshop-ului sunt disponibile integral pe pagina oficială

Regional Workshop: Technology innovation and market opportunities.


ICDEAPA a fost prezentă la workshop precum și la târgul PolFish 2022.

Gdansk, Polonia, 13-14 septembrie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.