Premierea performanței economice a IMM-urilor din județul Galați

ICDEAPA Galati a participat in data de 21 septembrie la invitatia Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) Galaţi și a Consiliului Județean Galați – reprezentat de dl. Președinte Costel Fotea la cea de-a XXIII-a ediție a festivității de recompensare a performanței și cunoaștere a celor mai puternici actori ai mediului economic gălățean.

A fost organizat și un simpozion cu tema „Calitatea forței de muncă – factor esențial în creșterea productivității muncii, necesitatea reducerii deficitului forței de muncă, precum și a impozitării excesive a acesteia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.