Participare la Conferința Internațională AlgaEurope 2023

În cadrul Conferinței Internaționale AlgaEurope 2023 din Praga, Republica Cehă, au avut loc timp de 4 zile (12-14 decembrie 2023) prezentări de lucrări științifice și un trade show unde au participat companii cu activități în domeniul algelor. Din partea ICDEAPA a fost prezent dl CS drd. Ing. Popa Marcel Daniel.

În urma discuțiilor cu diverșii producători, s-au pus bazele viitoarelor colaborări în scopul optimizării proceselor de cultivare și procesare a microalgelor în cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură – Galați.

Colaborările dintre colectivul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură și diverșii cercetători cu care s-au legat conexiuni, vor contribui la dezvoltarea activității de cercetare a institutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.