Mii de copii la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2023

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură a fost prezent cu un stand la Colegiul Național Costache Negri pentru Noaptea Cercetătorilor Europeni 2023.

Prezenți cu un stand dinamic un colectiv de cercetători ai ICDEAPA împreună cu directorul general CS III dr. ing. Floricel Maricel DIMA au adus în fața publicului de toate vârstele două acvarii cu specii autohtone: lin, crap, novac, sânger, cosaș dar și exemplare valoroase precum nisetru și păstrugă.

Copiii au putut urmări și demonstrațiile realizate cu drona precum și un film de prezentare a institutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.