International Conference on Life Sciences 2018 Timișoara

ICDEAPA a participat la International Conference on Life Sciences 2018 care s-a desfășurat în perioada 24-25 mai 2018 la Timișoara.

În cadrul secțiunii Trends in European Agriculture Development s-a prezentat lucrarea – Avoidance of Algae bloom, key factor in the sustainable development of eco-effective growth tehniques of Carp ( Cyprinus carpio) with Silver Carp ( Hypophthalmichthys molitrix) and Bighead Carp (Hypophthalmichthys nobilis) – semnată de Veta NISTOR, Scistian SAVIN, Magdalena TENCIU, Elena Eugenia MOCANU, Elena JECU, Valentin Ovidiu EȘANU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.