Întâlnire tehnică de lucru în cadrul Programului Național de Cercetare Date Pescărești (PNCD)

În data de 2 mai 2023 la sediul ICDEAPA Galați a avut loc o întâlnire tehnică de lucru, a celor implicați în cadrul Programului Național de Cercetare Date Pescărești (PNCD).

Au participat delegați de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați (ICDEAPA), Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet (SCDP), Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Marină Grigore Antipa Constanța precum și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).

S-au discutat probleme de natură operațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.