Întâlnire operațională în cadrul Programului Național de Colectarea Datelor

Joi, 18 aprilie 2024, a avut loc la sediul ICDEAPA, prin intermediul mijloacelor video, o întâlnire operațională în cadrul Programului Național de Colectarea Datelor.

Partenerii au făcut prezentări legate de stadiul de colectare a datelor și a problemelor cu care se confruntă apoi s-au prezentat observațiile experților STECF. S-a discutat despre lansarea procedurii de licitație pentru contractarea PNCD din sectorul pescăresc al României pe anul 2024.

Au participat din partea ICDEAPA, echipa implicată în proiect, dna CSIII dr.Ing. Magdalena TENCIU, coodronatorul proiectului PNCD, precum și reprezentanți ai Institutului de Dezvoltare Marină „Grigore Antipa” din Constanța, dna CSI dr.ing. Mioara COSTACHE, directorul general al Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet, reprezentanți ai ANPA și alți parteneri implicați în proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.