Întâlnire în cadrul Proiectului Creșterea potențialului siturilor de acvacultură din punctul de vedere al utilizării resurselor

Întâlnire la ARBDD Tulcea, în data de 16 noiembrie 2022, în cadrul Proiectului Creșterea potențialului siturilor de acvacultură din punctul de vedere al utilizării resurselor COD SMIS 155191, Masura II.7. Creșterea potențialului siturilor de acvacultură.

Au participat reprezentatii: A.N.P.A.-Filiala Tulcea, A.R.B.D.D., F.L.A.G., F.O.P.D.D.
Din partea ICDEAPA Galați au fost prezenți la întâlnire: CS.I. Prof. univ. dr. ing. Neculai PATRICHE (DIRECTOR ADJUNCT ȘTIINȚIFIC), CS III dr.ing. Magdalena TENCIU, CS III. dr. ing. Maria Desimira STROE și ACS ing. Gabriel ION.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.