ICDEAPA prezentă la Ședința Consiliului Consultativ de Administrare al Rezervației Biosferei Delta Dunării (CCA-RBDD)

O delegație ICDEAPA a fost prezentă la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) care a organizat în data de 17 noiembrie 2022, în Sala M. Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, ședința Consiliului Consultativ de Administrare al Rezervației Biosferei Delta Dunării (CCA-RBDD).

Aceasta a avut rol consultativ în procesul de adoptare a deciziilor și de elaborare a planului de management al rezervației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.