ICDEAPA prezent la Târgul de Toamnă 2022

INSTITUTUL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU ECOLOGIE ACVATICĂ, PESCUIT ȘI ACVACULTURĂ (#ICDEAPA) GALAȚI a fost prezent la Târgul de Toamnă pentru a aduce în atenția publicului larg rezultatele cercetărilor cu privire la reproducerea speciilor de pești cu valoare economică.

Activitatea cercetărilor efectuate în cadrul ICDEAPA Galați contribuie la îmbunătățirea calitativă și cantitativă a populațiilor piscicole în apele naturale și în cele amenajate.

Târgul de Toamnă 2022, ediția XXI-a, a fost organizat de Administrația Piețelor Agroalimentare în Piața Centrală din Galați.

ICDEAPA Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.