ICDEAPA la Târgul de Transfer Tehnologic TTT UDJG 2023

Universitatea Dunărea de Jos din Galați a organizat Târgul de Transfer Tehnologic TTT – UDJG 2023, în data de 15 noiembrie 2023, la sediul central.

În cadrul secțiunii interactive desfășurate în sala Senatului a fost susținută o expunere intitulată „Progrese în cercetarea științifică și dezvoltarea tehnologiei în domeniul pescăriei. Realizări ale institutului gălățean”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.