ICDEAPA la consultările în vederea aderării la O.C.D.E.

În perioada 12-14 septembrie 2023 a avut loc la București întâlnirea consultativă în vederea accederii României la O.C.D.E. sub coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, A.N.P.A. și a Ministerului Afacerilor Externe.

La discuțiile comitetului au participat CS III dr. Ing Mirela CREȚU și CS III dr. Ing. Maria Desimira STROE din cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați care au prezentat informații legate de pescuit și acvacultură.

Poizițiile celor doi cercetători au fost legate de blue economy, dezvoltarea unei economii durabile, potențialul industriei piscicole precum și de conservarea ecosistemelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.