ICDEAPA acordă două premii speciale la Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești Edmond Nicolau Brăila

În cadrul secțiunii 3 – Agronomie, a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești “Edmond Nicolau” ediția a XXXI-a, SCȘS 2024, a Universității “Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură a acordat două premii speciale după cum urmează:

  • studentei Anul II, Agricultură, Brândușoiu Alexandra pentru lucrarea – Cactusul Opuntia ficus – o soluție sustenabilă în alimentație și agricultură, coordonator Ș.l. dr. ing. Mirela Calu
  • studentului Anul I, Agricultură, Tudorache Liviu-Gheorghiță pentru lucrarea – Tendințe în agricultura ecologică urbană, coordonator Ș.l. dr. ing. Zugravu Constanța-Laura.

Sesiunea a avut loc în data de 22 mai 2024 la Brăila iar festivitatea de premiere pe 27 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.