Grădinița cu program prelungit nr 7 Galați în vizită

Copiii de la 2 grupe mari cu doamnele cadre didactice Chirilă Georgiana și Chirvase Gina au efectuat o vizită la ICDEAPA cu ocazia Zilei Descoperirilor. Azi despre sturioni. Primul popas a fost în sala media pentru a afla mai multe despre institut și pentru a viziona filme despre sturioni.

Al doilea popas a fost la Muzeul Peștilor Formolizați.

Ultima oprire a fost pentru vizitarea peștilor din cadrul sistemului de reproducere artificială.

La plecare au văzut în acțiune una din dronele institutului care cu acest prilej le-a făcut vizitatorilor noștri și poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.