Expoziția Creații ale cercetării românești

ICDEAPA GALAȚI a fost prezentă la expoziția Creații ale cercetării românești desfășurată la Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu – Șișești”, în 13-14 octombrie 2022.

Am avut onoarea de a fi vizitați de domnul Petre DAEA, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și de prof. univ. emerit dr. ing dr. H.C. Valeriu TABĂRĂ, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu – Șișești”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.