Economia albastră și acvacultura

În cadrul Conferinței cu tema Economia albastră, desfășurată în sala de evenimente a Consiliului Județean Galați, doamna dr. ing. Magdalena TENCIU, din partea I.C.D.E.A.P.A. Galați, a prezentat materialul Economia albastră și acvacultura.

Conferința a făcut parte din Proiectul Spațiul comun de dialog pentru dezvoltarea sustenabilă a zone pescărești Prut – Dunăre finanțat din Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020, Prioritatea Uniunii Europene 4 – Creșterea gradului de ocupare a forței de muncă și sporirea coeziunii teritoriale, Măsura III.3 – Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală, Obiectiviul specific 3 – Conservarea patrimoniului material și imaterial de valori care definesc zona de pescuit și acvacultură, Măsura 3 – Promovarea și valorificarea socio-culturală a zonei pescărești precum și consolidarea rolului comunităților pescărești în dezvoltarea locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.