Dunărea s-a umplut de puiet de sturioni

Dunărea s-a umplut de puiet de sturioni, în ultimele săptămâni. În plasele pescarilor s-au prins, accidental, sute de exemplare de morun, material prezentat de Știrile PROTV în 4 iunie 2024, realizat de jurnalistul Marius Grama.

În cadrul materialului se prezintă imagini din stația de reproducere artificială a ICDEAPA iar doamna CS III dr. ing. Maria Desimira STROE , șef al laboratorului de cercetare a resurselor acvatice vii din habitatele naturale și amenajate, oferă explicații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.