Consiliul Naţional al Rectorilor la Galați

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este gazda Consiliul Naţional al Rectorilor, în perioada 14 – 16 septembrie 2023. Evenimentul coincide cu sărbătorirea a 75 de ani de învățământ superior academic la Galați. Temele sunt discuțiile despre aplicarea Legii 199/2023, privind învățământul superior, oportunități de finanțare și dezvoltare pentru universitățile românești, parteneriate naționale și internaționale care să contribuie la dezvoltarea activităților de cercetare și inovare.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 15 septembrie, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.