Congresul SAVE the DATE – BIOEASTsUP. 15-16 martie 2023. Polonia

În perioada 15-16 martie 2023 a avut loc la Varșovia Congresul SAVE the DATE – BIOEASTsUP organizat la inițiativa și sub auspiciile Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Polonia cu suportul Proiectului Horizon 2020 BIOEASTsUP.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați a participat la acest eveniment.

Congresul a prezentat o nouă agendă macroregională strategică de cercetare și inovare (BIOEAST SRIA) și 11 lucrări de concept de bioeconomie dezvoltate pe baza evaluării bioeconomiilor celor unsprezece țări membre în BIOEAST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.