Conferință în cadrul campaniei Caravana Cunoașterii prezidată de către ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea

Conferință organizată vineri, 20 ianuarie 2023, în Aula Magna a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti” (A.S.A.S.) în cadrul campaniei “Caravana Cunoașterii” de prezentare a priorităților și oportunităților de finanțare aferente Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027, prezidată de domul Petre Daea, Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Valoarea totală a PNS este de 15,8 miliarde euro. Au participat cercetători din unitățile de cercetare-dezvoltare si membrii ASAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.