Centrul de servicii de gestionare de înlocuire și de consiliere din cadrul ICDEAPA Galați pentru fermele de acvacultură în vederea îmbunătățirii performanței și competitivității acestora

Obiectivul general al proiectului: Consolidarea infrastructurii şi a activităţilor de cercetare din cadrul I.C.D.E.A.P.A. Galaţi prin crearea unui centru de consiliere în vederea transferului tehnologic şi susţinerii dezvoltării produselor, proceselor şi serviciilor inovative destinate sectorului de acvacultură.

Valoarea totală eligibilă a proiectului: 632.448,22 lei

Finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, cod SMIS 129596.

Prezentare Centru Consiliere

Despre proiect

Galerie foto

Galerie foto mobilier laboratoare

Sistem integrat de diagnoză

Realizarea unui sistem integrat de diagnoză tehnologică pentru monitorizarea în fermă a calității apei din punct de vedere hidrobiologic, hidrochimic, analiză tehnologică și ihtiologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.