Casare Foarfecă combinată și Fierăstrău alternativ

În conformitate cu prevederile HG nr.841/1995 modificată și completată prin HG nr.966/1998, privind procedurile de transmitere fără plată și de valorificare a bunurilor aparținând instituțiilor publice, comunicăm că ICDEAPA Galați, intenționează (conform normativelor aplicabile la această dată), să disponibilizezen bunuri de natura mijloacelor fixe, respectiv 2 (două) utilaje Foarfecă combinată și Fierăstrău alternativ, amortizate integral și cu grad de uzură de 100%.

În situațiua în care considerați că aceste bunuri vă sunt necesare în activitatea dumneavoastră, în vederea transmiterii fără plată, vă rugăm să transmiteți solicitarea în termen de 30 de zile de la data prezentei comunicări, la adresa de e-mail a institutului ICDEAPA.Galati@asas.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul instituției noastre, Serviciul patrimoniu și administrativ – telefon 0236/416914. Mai sus sunt imaginile foto ale celor două echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.