Bioeconomia circulară în sectorul acvatic și piscicol, proiectul BioRural

În 20 martie 2024 a avut loc la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați o întâlnire în cadrul Proiectului BioRural cu tema Bioeconomia circulară în sectorul acvatic și piscicol.

Au participat cadre didactice și studenți din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din Universitatea Dunărea de Jos Galați, reprezentanți FLAG Galați, reprezentanți ai Green Energy Cluster precum și reprezentanți ai ICDEAPA, aceștia din urmă conduși de domnul CSI prof. univ. dr. ing. Neculai PATRICHE, director adjunct științific.

A avut loc un atelier de lucru cu prezentări și schimburi de idei în bioeconomia circulară în sectorul acvatic și piscicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.