ASAS a demontat solicitarea de retragere a derogărilor pentru neonicotinoide

Publicația Agrointeligența – AGROINTEL.RO într-un articol semnat de Angelica Lefter și intitulat – ASAS a demontat, punct cu punct, solicitarea de retragere a derogărilor pentru neonicotinoide – face cunoscut punctul de vedere al Academiei de Științe Agricole și Silvice ”Gheorghe Ionescu-Sisești”(ASAS)

Academia de Științe Agricole și Silvice ”Gheorghe Ionescu-Sisești” (ASAS) demontează argumentația făcută de către trei organizații care cer Ministerului Agriculturii să retragă derogarea pentru utilizarea excepțională, pentru tratamentul sămânță la păioase, a trei produse pe bază de neonicotinoide. Punctul de vedere al ASAS este semnat și asumat, în numele instituției, de către prof. univ. emerit dr. ing. dr. H.C. Valeriu Tabără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.