Aquaculture Special Event and Technical Seminar la Bruxelles

În perioada 18-20 octombrie 2023, echipa de cercetători formată din CS chimist Coman Elena Ioana și CS inginer Lăcătuș Marilena Florentina a fost prezentă la evenimentul ”Aquaculture Special Event and Technical Seminar” organizat la Bruxelles.

Evenimentul a constat în participarea la două workshop-uri intitulate ”Environmental Performance” respectiv ”Climate Change Adaptation”, un seminar tehnic și vizita în teren a unei ferme piscicole de creștere a păstrăvului.

Dezideratul workshop-urilor și a seminarului tehnic a constat în discuții și dezbateri în scopul îmbunătățirii documentelor orientative care stau la baza finalizării ghidului ”Strategic Guidelines for a more sustainable and competitive EU Aquaculture 2021-2030”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.