Premiul Teodor Bușniță al ASAS

Miercuri, 29 noiembrie 2023, după Adunarea Generală a membrilor A.S.A.S. a avut loc festivitatea de acordare a premiilor pentru cărțile apărute în anul 2022. În competiție, la Secția de Industrie Alimentară, a fost înscrisă lucrarea Cercetări privind estimarea stării de conservare a biodiversității și habitatelor Prutului inferior sub presiunea factorilor de mediu și risc, semnată de CS III dr. ing. Floricel Maricel DIMA, CS III dr. ing. Magdalena TENCIU și CS III dr. ing. Maria Desimira STROE. Aceasta a fost recompensată cu Premiul Teodor Bușniță.

Ea a beneficiat de susținerea Consiliului Științific al ICDEAPA Galați iar referatele de apreciere au fost semnate de dl. prof. univ. emerit. dr. ing. Victor CRISTEA și de dna CS I dr. ing. Mioara COSTACHE.

Premiul a fost ridicat de CS III dr. ing. Floricel Maricel DIMA, director general al ICDEAPA Galați. La eveniment a participat și CS I prof. univ. dr. ing. Neculai PATRICHE, membru corespondent al ASAS, director științific al ICDEAPA Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Facebook

ANUNȚ IMPORTANT!

În contextul sanitar creat de pandemia de COVID-19, accesul în incinta sediului I.C.D.E.A.P.A. Galați, va fi permis conform legislației în vigoare doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile prin intermediul certificatului digital al UE privind  COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu al instituției, sau persoanelor care fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat  al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de  48 de ore.